Vistas de página en total

Seguidores

domingo, 16 de octubre de 2011

DIA DEL CLUB

Com tots sabeu no podem finalitzar l'any sense fer l'esmortzar-dinar-sopar del nostre club. El dia escollit serà el pròxim 19 de novembre i tindrà lloc, com sempre, al casal de la falla. Segur que ens ho passem de categoría ja que el nostre djXimo ens amenitçarà la vesprada. Aneu calentant motors!!!
Per elegir el que volem dinar, necessitem la vostra col-laboració. Aci a l'esquerra, hi ha una enquesta en vàries opcions on la resposta més votada serà segurament la seleccionada. Esperem que tots participeu.

jueves, 6 de octubre de 2011

MARMOTTE 2012

Per al pròxim any 2.012, anem a organitzar un viatge als Alps per a participar en la marxa cicloturista "La Marmotte". La data prevista per a la marxa es el 07/07/2012 i la inscripció s´ obri en Decembre. Encara que es prompte per a fixar un día d´eixida, en principi està previst eixir el Divendres día 06/07/2011 a les 5:00 AM aprox, per a arrivar a Alpe D´Huez a les 18:00 aproximadament, fent les parades necesaries per a esmorzar, dinar i descansar. El que estiga interesat en participar, pot demanar més informació enviant un correu electònic a ccmassalfassar@hotmail.com o possant-se en contacte amb Fernando. Es important decidir-ho abans del 30 de Novembre, per  a poder fer l´inscripció a temps.

Ací teniu el perfil del recorregut per a que es feu una idea del que hi ha.